Ga naar hoofdinhoud

Meedenkend ingenieursbureau

Flexibele ingenieurs met een slim plan
Van ontwerp tot uitvoering

Ingenieursbureau Faas & van Iterson maakt constructietekeningen voor architecten, aannemers en particulieren. Wij werken onze opdrachten altijd uit volgens de nieuwste software en met de juiste service. Het resultaat? Een duurzame relatie met onze klanten.

Service tot de oplevering

Onze behulpzame ingenieurs maken niet alleen de ontwerpen en berekeningen voor bouwkundige constructies. Zij volgen het hele project, van het eerste ontwerp tot aan de uitvoering. Hierdoor denken onze ingenieurs mee en schakelen zij snel, want een slimme oplossing kan veel geld schelen.

Technosoft

Bij de uitwerking van constructieberekeningen werken wij met een up-to-date softwarepakket van Technosoft. Deze software werkt volgens de laatste regels van de Euro-codes. Door updates werken we dus volgens de laatste normen en wet- en regelgeving.

BIM

3D-constructietekeningen maken wij volgens de BIM-methodiek; ‘virtueel bouwen’. Dit geeft alle betrokkenen direct toegang tot de gegevens. Wijzigingen worden snel in het model doorgevoerd en bouwtekeningen en calculaties delen we gemakkelijk met alle betrokken partijen. We gebruiken hiervoor de tekenprogramma’s TEKLA van Construsoft en REVIT van Autodesk.

Autocad

Voor 2D-tekeningen gebruiken onze ingenieurs het softwarepakket van Autocad. Dit programma geeft onze opdrachtgevers – architecten, aannemers en particulieren – de juiste informatie over de constructie met behulp van de plattegronden, doorsneden, aanzichten en details.

De constructietekeningen en berekeningen van de ingenieurs van Faas & van Iterson…

Duurzaam

Een sterke constructie en een duurzame relatie. Op onze ingenieurs kunt u rekenen, het hele bouwproces.

Flexibel

Ondersteuning; onze ingenieurs denken mee en voeren aanpassingen snel door in de constructietekening.

Betrouwbaar

Een brandveilig ontwerp zonder wateraccumulatie gemaakt volgens laatste normen en wet- en regelgeving.

Onze ingenieurs denken graag mee

Binnenkort een aanvraag aanleveren bij de gemeente? Stuur uw aanvraag en we starten meteen met het ontwerp van uw staal-, beton- of houtconstructie.

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Back To Top