Ga naar hoofdinhoud
Vacature bouwkunde stage

Vacature Student Bouwkunde, kom jij bij ons stage lopen?

Studeer jij Bouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Dan is een stageplek binnen ons bedrijf écht iets voor jou!

Ons ingenieursteam geeft jou als enthousiaste student Bouwkunde namelijk graag een plek om jezelf te ontwikkelen. Het leuke is dat je volledig meedraait in het team. Zo leer je alle kneepjes van het vak. Bij Faas & van Iterson maken we ontwerpen en berekeningen voor bouwkundige constructies en volgen we projecten vanaf het eerste ontwerp tot aan de uitvoering. Jij ondersteunt ons hierbij, maar gaat ook aan de slag met het uitrekenen van bijvoorbeeld verbouwingen van woningen of nieuwbouwprojecten van kleine gebouwen. Natuurlijk helpen wij je hierbij. Aan het einde van de stage weten wij zeker dat je al zelfstandig aan projecten kunt werken.

Wat wij bieden:

  • Meewerkstage bij een professioneel ingenieursbedrijf in Sassenheim
  • Ruimte om alles wat je geleerd hebt tijdens je studie toe te passen in het werkveld
  • Professionele en enthousiaste collega’s die je graag alles van het ingenieursvak leren
  • Passende stagevergoeding

Jij:

  • Volgt een HBO-opleiding Bouwkunde
  • Bent communicatief vaardig
  • Weet hoe je met klanten omgaat
  • Hebt zin om wat je tot nu toe hebt geleerd, toe te passen in de praktijk

Over Faas & van Iterson

Faas & van Iterson is een ingenieursbureau in Sassenheim. Wij veranderen het ontwerp van de architect, aannemer of particulier in een beeld; de constructietekening. Hierbij tekenen en berekenen wij bouwkundige constructies voor zowel kleine als grote projecten, variërend van verbouwingen tot aan hotels en villa’s. We gebruiken de nieuwste software en de juiste service en zorgen voor duurzame relaties met onze klanten.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Stuur direct je CV en motivatie naar info@faasenvaniterson.nl of neem contact op met Jan van Iterson via 0252-781023. We maken graag kennis met je!

Back To Top