skip to Main Content

Paul Huigsloot

Werkzaam sinds 2020: Constructeur

Paul Huigsloot

Paul is constructeur en houdt zich voornamelijk bezig met het maken van ontwerpen ten behoeve van draagconstructies van gebouwen.

Over Faas & van Iterson

Paul: “Het is een jong en dynamisch bedrijf. De lijnen zijn kort zodat je met iedereen kan sparren over constructieve uitdagingen. Tijd voor een bakkie koffie, samen lunchen en vrijdagmiddag tijd voor een biertje, goed voor de ontspanning en saamhorigheid”

“Een flexibel bedrijf waar iedereen passie heeft voor het constructeurs vak”

Taken

Als constructeur bereken ik constructies, uitgevoerd in de materialen beton, hout en/of staal. Op basis van stabiliteit, stijfheid en sterkte zal ik de constructie doorrekenen en verantwoorden.

“Ik ben bezig met gebouwen in de ruimste zin van het woord. Van bungalow tot villa, van schuur tot bedrijfshal van kleine verbouwing tot groot nieuwbouwproject. In alle gevallen moeten constructieve vraagstukken worden opgelost, waarbij de belastingen uit bovenbouw naar fundering worden afgevoerd”

Vrije tijd en hobby’s

“Ik ben actief in twee koren, als tenor. Met elkaar muziek maken is mooi. Prachtig hoe vier stemsoorten (of meer) een muziekstuk iets extra’s geven”

Maak kennis met het team van Ingenieursbureau Faas & van Iterson.

Back To Top