skip to Main Content
Ed Van Hameren

Ed van Hameren

Constructeur/tekenaar

Ed van Hameren

Ed kwam binnen als stagiair en is nooit meer weggegaan. Nu is hij bij Ingenieursbureau Faas & van Iterson met veel plezier werkzaam als constructeur/tekenaar.

Over Faas & van Iterson

Ed: “We hebben een kleine hechte groep waardoor het contact onderling groot is. Dit komt de sfeer ten goede. We doen altijd op het zelfde tijdstip een bakkie waardoor je weer even tot rust kan komen. Ook wordt er nog wel eens een pijltje gegooid, wat ook voor ontspanning tijdens de dag zorgt.”

“Bij Faas & van Iterson zijn wij altijd bereid tot meedenken met de opdrachtgever.”

Taken

“Als constructeur reken ik aan de sterktes van verschillende soorten constructies. Te weten staal-, beton-, en houtconstructies. Dit doe ik voor verschillende soorten projecten, van uitbouw en opbouwtjes, tot villa’s en bedrijfshallen.”

“De verschillende werkzaamheden en disciplines zorgen voor variatie in het werk waardoor het elke keer weer leuk blijft. Elke constructie is als het ware een nieuwe puzzel welke opgelost moet worden.”

Vrije tijd en hobby’s

Ed voetbalt in zijn vrije tijd bij WVC in Oude Wetering. Dit doet hij van jongs af aan en doet hij nog altijd met veel plezier. Verder is hij in het weekend vaak met vrienden op pad.

Maak kennis met het team van Ingenieursbureau Faas & van Iterson.

Back To Top