skip to Main Content
Dennis Ouwehand

Dennis Ouwehand

Werkzaam sinds 2017: Revit Modelleur

Dennis Ouwehand

Dennis is Revit Modelleur bij Ingenieursbureau Faas & van Iterson. In de toekomst wil hij zich blijven ontwikkelen… en die ruimte krijgt hij bij het ingenieursbureau in de Bollenstreek!

Over Faas & van Iterson

Dennis: “Het is een open en gezellige sfeer. We zijn een jong, klein team. Als nieuwe werknemer word je zo opgenomen en iedereen staat open voor vragen en een praatje. Naast het zakelijke worden er ook veel momenten gezocht voor ontspanning en een grapje. Dat zorgt voor een goede sfeer en het zorgt er ook voor dat de werkdruk afneemt in een drukke periode.”

“Gezellig en klein bedrijf waar iedereen meedenkt aan de juiste oplossing. Wij denken van de eerste opzet mee bij zowel de constructieve veiligheid als het architectonische beeld. De opdrachtgever staat centraal en wij staan altijd open voor overleg, zodat er een goed product tot stand komt.”

Taken

Dennis werkt constructieve ontwerpen uit in Revit. Daarnaast doet hij het beheer van de licenties van AutoDesk.

“Ik werk de ontwerpen uit en vertaal de berekening naar een 3D-model. Hierbij gaat het om het totaal uitwerken van woningen of kantoorpanden. Ook valt het contact met derden hieronder, wanneer bijvoorbeeld het om bouwtechnische details gaat. Het leuke aan mijn werk is de variatie van projecten. Geen één gebouw is hetzelfde en elke keer sta je voor nieuwe uitdagingen, waardoor elk project anders is.”

Vrije tijd en hobby’s

“In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden of oud studiegenoten wat drinken of met mijn vriendin terrasjes af. Daarnaast hou ik van Cabaret, jaarlijks probeer ik twee shows bij te wonen. Daarnaast hou ik van festivals en muziek waarbij ik mij goed kan ontspannen.”

Maak kennis met het team van Ingenieursbureau Faas & van Iterson.

Back To Top