skip to Main Content

Christine van der Aart-Segers

Werkzaam sinds 2011: Administrateur/secretaresse

Christine van der Aart-Segers

Christine is administrateur/secretaresse bij Ingenieursbureau Faas & van Iterson. In 2011 begon ze met 10 uur in de week, daarna groeide dit verder uit via 12 uur en naar uiteindelijk 15 uur per week. Ook Christine is bezig om zich (online) verder te ontwikkelen.

Over Faas & van Iterson

Christine: “De directie heeft vertrouwen in de medewerkers, waardoor ik mijn werk zelfstandig kan uitvoeren. Het is een bedrijf met mannelijke medewerkers, op Annemarie, Mirella, Sharon en mijzelf na. De sfeer is goed ondanks dat we het druk hebben met mooie (nieuwe) opdrachten.”

Volgens Christine is Faas & van Iterson een deskundig ingenieursbureau met diverse kennis en ervaring in huis om constructies te berekenen, waarbij ook nog meegedacht wordt met de klant.

“Faas & van Iterson heeft voor iedere bouwkundige uitdaging een oplossing. Faas & van Iterson denkt met u mee!”

Taken

“Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie, debiteuren- en crediteurenadministratie, internetbankieren, personeelsadministratie en verder alle voorkomende zaken die betrekking hebben op financiën. Daarnaast neem ik de telefoon op en ontvang ik bezoek. Het is gevarieerd werk en ik geniet ervan om met cijfers te werken. Verder waardeer ik de zelfstandigheid waarmee ik dit werk kan doen.

Daarnaast wil Christine zich verder ontwikkelen en meegroeien met hulp van het nieuwe boekhoudprogramma Exact – waarmee wij sinds 2018 werken. Hierdoor kan zij nog beter de financiën van Faas & van Iterson bewaken.

Vrije tijd en hobby’s

“In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk voor diverse organisaties en voor mijn ontspanning tennis ik, loop ik graag een rondje met mijn hond en speel ik trompet.”

Maak kennis met het team van Ingenieursbureau Faas & van Iterson.

Back To Top