skip to Main Content

Annemarie Koot

Werkzaam sinds 2017: Secretaresse

Annemarie Koot

Annemarie is secretaresse en werkt met veel plezier bij Ingenieursbureau Faas & van Iterson.

Over Faas & van Iterson

Annemarie: “Het is een bedrijf met allemaal mannelijke medewerkers, behalve Christine, Mirella en Sharon. Het voordeel van een mannelijk bedrijf is dat niet alleen de kennis van bouwkunde vergroot wordt maar ook die van het darten, voetbal en auto’s. We hebben onderling een hele fijne sfeer. Er wordt tussen het harde werken door gelukkig ook veel gelachen.

“Ingenieursbureau Faas & van Iterson BV weet raad met elke grote en kleine bouwkundige uitdaging en staat voor een fijne samenwerking. Voor onze opdrachtgevers zorgen wij al meer dan 15 jaar met daadkracht voor de gewenste uitwerking.”

Taken

“Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanmaken van projecten, cliëntenadministratie bijhouden en het maken van offertes. Ook neem ik de telefoon op en ontvang ik onze klanten. De functie deel ik met Christine, wij hebben een goede duidelijke taakverdeling wat erg prettig werkt.”

De diversiteit in de werkzaamheden vindt Annemarie ook erg fijn; er is geen één dag hetzelfde. Ook de vrijheid en zelfstandigheid waarmee ze haar werk kan doen zorgt ervoor dat ze het enorm naar haar zin heeft.

Vrije tijd en hobby’s

“In mijn vrije tijd doe ik veel aan vrijwilligerswerk, waaronder secretaris van een muziekvereniging in Noordwijkerhout en secretaris bij de oudervereniging op de basisschool van mijn kinderen. Voor mijn ontspanning loop ik elke week met nog 3 meiden een flinke ronde door het dorp of duin, waar ook de lachspieren flink getraind worden.”

Maak kennis met het team van Ingenieursbureau Faas & van Iterson.

Back To Top