Skip to content

Deskundig advies voor particulieren

Maak uw plannen uitvoerbaar

Advies bij verbouwingen en nieuwbouw

Heeft u zelf (ver-)bouwplannen? Wij staan u graag bij door u te adviseren. We bekijken of de plannen uitvoerbaar zijn, welke bouwmethode het beste is om te gebruiken en welke materialen er nodig zijn.

Zorgvuldige berekeningen

Wij maken statische berekeningen en constructieve tekeningen om het door de architect gemaakte ontwerp te bouwen. Gedurende dit proces hebben we nauw contact met de betrokken architect. Ook na de start van de bouw blijven wij betrokken bij de aannemer die het werk uitvoert.

Op de bouwplaats

Wanneer de bouw wordt gestart houden we toezicht op de bouwplaats voor de constructieve onderdelen van het project. Denk hierbij aan het heiwerk en de controle van de wapening. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare constructie van uw pand of woonhuis.

Maak een afspraak en ga in gesprek met ons team

Eerst de mogelijkheden onderzoeken voordat u het plan verder uitwerkt? Wij komen graag langs voor een vooronderzoek. Wij maken graag kennis met u en uw ontwerp of ideeën.

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Back To Top