Skip to content

Dé sparringspartner van aannemers

Van bouwmethode tot materialen

Pro-actieve rol tijdens het bouwproces

We zijn de sparringpartner van aannemers. Onze constructeurs werken niet alleen het plan uit. We adviseren, controleren en voeren eventuele aanpassingen snel uit. Met een goed constructief ontwerp als resultaat.

Wij denken het hele project mee

Of het nu over de bouwmethode, de materialen of over het ontwerp zelf gaat; wij ondersteunen aannemers gedurende het project. Door onze ervaring kunnen wij in varianten denken. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar voor overleg en beantwoorden we eventuele vragen bij voorkeur op dezelfde dag.

Controle op de bouwplaats

Wij willen zeker zijn van een goed resultaat! Bij werk in uitvoering controleren wij daarom alle berekeningen en tekeningen van de leveranciers. Verder zijn wij aanwezig bij de start van het heien en keuren de wapening wanneer deze klaar is. Overleg over de uitvoering blijft bij verschillende situaties cruciaal.

Ontmoet onze ingenieurs

Een correcte constructietekening

Snel en zonder zorgen beginnen met een opdracht of een eigen project? Stuur uw tekeningen naar Ingenieursbureau Faas & van Iterson uit Sassenheim. Wij maken direct een offerte met een taakomschrijving.

Back To Top